Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/clients/ce0f9759ccf8e437194d734faf3454e6/sites/esveu.es/app/wp-content/themes/Divi/includes/builder/functions.php on line 6044
RIBA-ROJA INFO, la nova aplicació mòbil municipal - Esveu

L’Ajuntament de Riba-roja de Túria ha desenvolupat una nova aplicació gratuïta d’informació municipal i participació ciutadana per a dispositius mòbils denominada ‘RIBA-ROJA INFO’. Per al regidor de Participació Ciutadana, Rafa Gómez, ‘les noves tecnologies són una peça clau perquè els ciutadans es senten partícips de les decisions que es prenen en l’Ajuntament. Esta aplicació ens permet rebre informació en temps real i agilitzar així les gestions d’incidències’.

L’aplicació permet als ciutadans notificar directament a l’Ajuntament, en temps real diversos tipus d’incidències, avaries o desperfectes  tant en la via pública com en l’equipament urbà, que puguen detectar-se en la localitat.

A través de fotografies, el ciutadà pot indicar la categoria i el tipus d’incidència que vol comunicar, la geolocalización exacta i la breu descripció de la mateixa.

Amb un breu procediment, la comunicació arriba directament al responsable municipal de l’àrea. Una vegada realitzades les gestions corresponents, l’usuari rebrà una notificació informant-li de l’estat de la incidència.

A través d’este servei, l’Ajuntament de Riba-roja pretén afavorir la comunicació amb el ciutadà i  millorar el funcionament dels serveis municipals.

‘Amb les noves tecnologies, pretenem acostar l’Administració al ciutadà, simplificant i agilitzant qualsevol gestió d’incidències i facilitant l’accés a la informació’, assegura el regidor de Noves Tecnologies, José Luis López.

RIBA-ROJA INFO permet accedir a més a les últimes notícies locals i agenda d’esdeveniments i activitats així com realitzar enquestes municipals amb resposta directa dels ciutadans. Disposa d’una completa guia de comerços locals per sectors, amb telèfons i una breu descripció de l’activitat.